Здобувачі освіти ІІНО КНУБА виготовили дизайн-проєкт студентського кафе головного корпусу НУБіПа

У рамках співпраці Інституту інноваційної освіти КНУБА в особі директора Олексія Петроченка і Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) в особі проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка здобувачі освіти ІІНО КНУБА Оксана Далецька, Ростислава Забєліна (бакалаврат), Христина Прокопенко (магістрат) розробили та виготовили дизайн-проєкт кафе-їдальні головного корпусу НУБіПа з повним комплектом креслень для проведення будівельних робіт.

photo 2023 04 11 00 36 46

«Такі заходи дають можливість студентам ІІНО КНУБА отримати не тільки теоретичні знання, а й практичний досвід та побачити свої задуми у реальному виконанні», - акцентує кандидат архітектури, доцент, завідувач кафедри інноваційної архітектури та дизайну ІІНО КНУБА Олексій Ященко.

Нагадаємо, кафедра інноваційної архітектури та дизайну  - одна з найбільших і найпопулярніших серед студентів ІІНО КНУБА.

Спецiальності, за якими кафедра здійснює підготовку та випуск БАКАЛАВРІВ:

191 «Архітектура та містобудування»
022 «Дизайн»

МАГІСТРІВ:

191 «Архітектура та містобудування» 

Випускники кафедри, які поєднують у своїй професії творчість і ремесло, поезію і науку, сьогодні є особливо затребуваними фахівцями на ринку праці.   

Тож, якщо ви бажаєте навчатися інноваційно, отримувати знання та навички, які сформують вас компетентними, прогресивними, сучасними та конкурентоспроможними, то Ваш вибір – це Інститут інноваційної освіти КНУБА!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА