Екскурсія в майстерню кераміки – на стику творчості і технологій!

Майстерня кераміки, яка функціонує на базі ВСП " Київський індустріальний коледж КНУБА" і використовується для проведення практичних (формування) та теоретичних занять з дисциплін «Мистецтво художньої кераміки», «Скульптура», «Мистецтво і архітектура регіонів України» для студентів ІІНО КНУБА спеціальності 022 «Дизайн». – це дивовижний світ, який знаходиться на стику творчості і техн ологій!

У рамках екскурсії до майстерні, яка постійно поповнюється новим сучасним обладнанням, студенти мали можливість ознайомитися з особливостями творчого процесу з розробки керамічного виробу. А також була проведена профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами в галузі культури та мистецтва.

Майстерню очолює викладач кафедри архітектурно-проектної справи ВСП «ІІНО КНУБА», кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки художників України Олександр Миколайович Шолуха. Складається вона з трьох дільниць – формувальна, живописна, випалювальна.

Формувальна дільниця майстерні оснащена електричними та механічними гончарними кругами, випалювальна - електричною випалювальною піччю.

Заняття тут проходять в надзвичайно цікавій, творчій атмосфері, яка до вподоби студентам, котрі згодом успішно працюватимуть у навчальних мистецьких установах, художниками-дизайнерами або засновуватимуть творчі майстерні, стануть генераторами ідей в декоративному мистецтві, розроблятимуть і впроваджуватимуть нові технології.

Приєднуйтесь до команди фахівців-дизайнерів, які працюють на стику творчості і технологій!

20210525 111142

20210525 111207

photo 2021 06 03 11 11 36

До уваги абітурієнтів!

Серед спеціальностей, за якими здійснює підготовку та випуск бакалаврів одна з найбільших і найпопулярніших серед студентів ІІНО КНУБА кафедр – кафедра архітектурно-проєктної справи, вже кілька років поспіль великим попитом користується спеціальність 022 «Дизайн» (галузь знань 02 «Культура і мистецтво»).

Дизайнер – це професія, яка є однією з найбільш затребуваних на сучасному ринку праці. В еру яскравих емоцій та краси саме дизайнер створює такі речі, які дозволяють додати у життя більше кольорів. Заробітні плати у дизайнерів досить високі, проте й працювати доводиться багато і наполегливо. Але спочатку потрібно оволодіти необхідними ґрунтовними сучасними знаннями і навичками, які допоможуть стати кваліфікованим і дипломованим фахівцем. Отримати їх запрошуємо в ІІНО КНУБА.

 

Про сферу професійної діяльності випускників, які навчаються за спеціальністю 022 «Дизайн», читайте за посиланням.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА