Закінчили навчання та успішно пройшли атестацію слухачі курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)»

IMG 5e4b60945ead17e008bfa56ff02831b5 V

Менеджери (управителі) багатоквартирних будинків та голови правлінь ОСББ - це ті, для кого професійне навчання є важливим, а для управителів ще й обов'язковим. Адже згідно закону «Про житлово-комунальні послуги» послуги з управління багатоквартирним будинком повинні надавати кваліфіковані менеджери (управителі), які пройшли професійну атестацію.

Відповідно до ліцензії на провадження освітньої діяльності, виданої Міністерством освіти і науки України, ІІНО КНУБА проводить навчання за вказаним напрямом  та проводить атестацію з отриманням кваліфікаційного сертифікату.

Інтерес до навчання на курсах є свідченням того, що Інститут здійснює комплексний підхід до питання підготовки фахівців вказаного напрямку, адже питання їх затребуваності сьогодні стоїть у суспільстві дуже гостро.

Окрім того, в В ІІНО КНУБА проводяться безкоштовні семінари з актуальних питань ЖКГ, впровадження нових форм управління житлом та кращих проектів енергозбереження, які набирають все більшої популярності серед жителів та гостей столиці. Щовівторка провідні фахівці галузі, юристи, відомі експерти та науковці у конференц-залі Інституту збирають потужну аудиторію людей різного віку, фаху, яким цікаві інновації у галузі ЖКГ – технологічні та законодавчі, які прагнуть до прогресивних позитивних змін у питанні утримання житла і хочуть знати, з чого почати ці зміни та як зробити їх ефективними і законодавчо виваженими.

Нагадаємо також, що ІІНО КНУБА ефективно співпрацює з Громадською спілкою «Асоціація управителів житла». Так,  під час «круглого столу» за участю провідних фахівців, експертів, представників ЗМІ та громадських організацій  було підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію між Київським національним університетом будівництва і архітектури в особі директора ВСП «Інститут інноваційної освіти» КНУБА Олександра Никитюка та Громадською спілкою «Асоціація управителів житла» в особі президента Василя Лімана.

Впровадження різноманітних форм роботи з аудиторією, яка зацікавлена в отриманні інформації з питань функціонування галузі ЖКГ, залучення провідних експертів, налагодження спілкування через електронні засоби, ЗМІ, соціальні мережі, - важливі складові освітнього процесу, який здійснюється в Інституті.

Детальніше про обов’язки Менеджера (управителя) житлового будинку (групи будинків)» та пропозиції від ІІНО КНУБА щодо навчання вказаної категорії фахівців дивіться тут.

Про навчання та сертифікацію фахівців з управління багатоквартирними будинками в   ІІНО КНУБА,  у програмі «Твій дім» Володимира Гуцула розповідає директор Інституту, професор Олександр Никитюк у відео.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА