Щирі вітання з Днем архітектури! Приєднуйтесь до команди фахівців, які творять майбутнє України!

Першого липня в Україні відзначають День архітектури України. Це професійне свято і наших колег – викладачів Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури, сьогоднішніх студентів, які навчаються на одній із найбільших і найпопулярніших серед вступників кафедрі архітектурно-проєктної справи, випускників різних років, котрі вже творять  обличчя наших міст і сіл, реалізовуючи найцікавіші свої ідеї і роблячи наш світ красивішим і комфортнішим.

Архітектура – це музика, що застигла в камені, сказав Гете. У них загальні поняття – форма, ритм, фактура… Але лише того, хто вміє відчувати їх, втілюючи в гармонійні форми, можна назвати справжнім Творцем.

В цей день адресуємо вітання людям, які поєднують у своїй професії творчість і ремесло, поезію і науку та закликаємо приєднуватися до команди фахівців, які творять майбутнє нашої країни, країни, що сьогодні страждає від військової агресії, втрачає прекрасні міста і села, неймовірної краси споруди і затишні будинки…

Вступайте до Інституту інноваційної освіти КНУБА! 

Правила прийому до ВСП "ІІНО КНУБА" 

Нам відроджувати країну, яка буде ще красивішою і щасливішою.

 Дорогі друзі! Бажаємо вам мирного неба. Нехай ваші незвичайні геніальні задуми завжди втілюються в життя! А люди одержують радість від створених вами шедеврів.

9InsqO9n9ny7wC7rPTkg.w575

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА