Профорієнтаційна робота у Немирівському фаховому коледжі будівництва, економіки та дизайну ВНАУ – чекаємо на нових студентів з Вінничини!

Заступниця директора ІІНО КНУБА з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та дистанційного навчання, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова, завідувач кафедри будівництва та інформаційних технологій, доктор технічних наук, професор Дмитро Прусов, завідувач кафедри цивільної інженерії, кандидат технічних наук, професор Петро Зінич у рамках проведення консультаційно-профорієнтаційної роботи серед молоді, яка визначається з вибором навчального закладу для продовження освіти, відвідали Відокремлений структурний підрозділ «Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну Вінницького національного аграрного університету».

nem

n

nn

nnn

nnnn

Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ – це навчальний заклад першого рівня акредитації державної форми власності, який здійснює підготовку молодших спеціалістів та фахових молодших бакалаврів, зокрема, за спеціальностями: «Будівництво та цивільна інженерія», «Геодезія та землеустрій», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування».

Отримавши освіту у коледжу, його випускники мають можливість продовжити навчання за обраною спеціальністю і здобути вищу освіту, яка відкриє нові перспективи у професії. Саме таку унікальну можливість здобувачам освіти надає ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА».

Станіслав Коновалов, який очолює консультаційно-профорієнтаційний сектор ІІНО КНУБА у Немирівському коледжі будівництва та архітектури Вінницького національного аграрного університету, зазначає, що студенти, які обирають для навчання ІІНО КНУБА, це на 80% люди, які вже працюють на виробництві. Вони добре знайомі з сучасними технологіями і розуміють, що майбутнє будівельної галузі за фахівцями  освіченими, прогресивними. Тому здобуття вищої освіти – це вимога часу.

Про переваги здобуття освіти саме у нашому навчальному закладі розповіли студентам представники ІІНО КНУБА.

ІІНО КНУБА гарантує здобувачам освіти:

Навчальний процес на високому рівні;

Сприятливі умови для інтелектуального та культурного розвитку студентів;

100 % проходження практики у провідних установах за спеціальністю;

100% працевлаштування за обраними спеціальностями;

Можливість отримати паралельну освіту (дві спеціальності одночасно).

З переліком спеціальностей (освітніх програм) для вступу на навчання для здобуття ОС «Магістр» на базі ОС «Бакалавр» (ОКР «Спеціаліст» та ОС «Магістр») можна ознайомитися в презентаційному матеріалі.

Для тих студентів, які хочуть навчатися у межах свого міста, створені сектори Інституту з проведення консультаційно-профорієнтаційної роботи на базі місцевих навчальних закладів, де викладають високофахові педагоги, у тому числі з професорсько-викладацького складу ІІНО КНУБА. 

Учасники зустрічі – здобувачі освіти, викладачі з інтересом вислухали інформацію про ІІНО КНУБА, мали можливість поставити свої запитання представникам Інституту, які стосувалися спеціальностей, термінів навчання, його вартості.

Впевнені, що ця зустріч поповнить нашу інститутську родину новими амбітними, талановитими, закоханими у свою професію молодими людьми.

А інститут надасть нові можливості для професійного вдосконалення  і кар’єрного зростання.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА