Інститут інноваційної освіти отримав подяку від міського голови Житомира за популяризацію здорового способу життя

Наприкінці минулого року студенти Інституту інноваційної освіти, які навчаються на базі Житомирського технологічного коледжу КНУБА, долучилися до участі у міському конкурсі малюнків, плакатів та коміксів "Твоє майбутнє - це здорове сьогодення», приуроченого Міжнародному дню боротьби зі СНІДом.

Міський конкурс проводився з метою привернення уваги громадськості до соціально-небезпечних хвороб, популяризації здорового способу життя та профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі.  

19 k

16 k

У виставці взяло участь 12 навчальних закладів різних рівнів акредитації. Були представлені 45 робіт учнів, студентів та курсантів училищ, ліцеїв, коледжів та закладів вищої освіти. Поміж них і робота студента ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» Андрія Венгловського, яка була оцінена журі, як одна з найкращих – ІІ місце.

Подяку отримав й Інститут інноваційної освіти.

sucomlin

 «Цей захід – це спосіб привернення уваги молоді до вирішення дуже серйозних проблем, про які молоді люди не лише заявляють, а пропонують шляхи їх вирішення. Приємно, що студенти нашого інституту розвивають свої творчі здібності та демонструють активну громадянську позицію»,  – прокоментував директор ІІНО КНУБА Олександр Даневич.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА