В ІІНО КНУБА пройдуть курси підвищення кваліфікації інженерів-консультантів

20 січня в ІІНО КНУБА розпочинаються курси підвищення кваліфікації інженерів-консультантів, які організовано спільно з Асоціацією Інженерів-Консультантів України, що є єдиним повноважним представником FIDIC в Україні.
ІІНО КНУБА - єдиний навчальний заклад, якому у рамках укладеного Меморандуму про співпрацю з Асоціацією Інженерів-Консультантів України, що є єдиним повноважним представником FIDIC в Україні, надано право підготовки сертифікованих інженерів-консультантів, послуги яких набувають все більшого поширення в Україні.
Проведення підвищення кваліфікації відбувається на підставі Лицензії МОН Україні АЕ № 636495 від 19.06.215 та Листу НААУ №3-5/2-1530 від 08.05.2019.
Підставою для проведення спеціальної підготовки та сертифікації фахівців за професією інженер-консультант є НАКАЗ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 08.08.2017 №192 «Про внесення змін до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників Випуск 64 “Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи”. Зміна №11, підрозділ “Професіонали» розділу 1 «Керівники, професіонали, фахівці» доповнено позицією «інженер-консультант (будівництво)”.

До навчального процесу залучається професорсько-викладацький склад Київського національного університету будівництва і архітектури, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціації інженерів-консультантів Україні, науковці, провідні фахівці галузі.
Програма курсу розроблена відповідно до вимог до професійних програм підвищення кваліфікації.
Саме тому інтерес до курсів підвищення кваліфікації інженерів-консультантів, які організовано в ІІНО КНУБА, дуже високий.
Слухачі, які вже отримали сертифікати про їх закінчення, задоволені рівнем та організацією навчання, висловлюють подяку кваліфікованим викладачам Інституту, які значно розширили їх обізнаність в сфері інженерно-консалтингових послуг і переконані, що отримані теоретичні та практичні навички допоможуть у професійній діяльності.

Про те, які перспективи відкриває отримання нових знань і сертифікату на курсах в ІІНО КНУБА читайте ТУТ.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА