Інститут інноваційної освіти КНУБА нагороджений золотою медаллю у номінації «Профорієнтаційна робота серед молоді»

Почесне нагородження відбулося у Києві у рамках престижного форму - Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2019» та виставки закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном», на якому поміж провідних закладів вищої освіти України та світу був представлений і наш Інститут.

IMG 3780

На дипломі – підписи Президента Національної академії педагогічних наук України Василя Григоровича Кременя та в.о. директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти”  Юрія Івановича Завалевського.

Для адміністрації та науково-педагогічного колективу ІІНО КНУБА, як провідного закладу вищої освіти будівельного профілю, консультаційно-профорієнтаційна робота є дуже важливою складовою діяльності.

Концепція розвитку Інституту враховує зміни макроекономічних умов, які відбулися за останні роки, у тому числі щодо моніторингу потреб українського та світового ринку праці, та врахування його результатів при організації навчального процесу. Вона ґрунтується на аналізі зовнішнього та внутрішнього середовища та орієнтована на розвиток інноваційного підходу до процесу навчання.

Серед важливих завдань розвитку навчального закладу - партнерство з Київським міським, обласним та районним центрами зайнятості у реалізації “Державної цільової програми підвищення кваліфікації безробітних ”; налагодження процесу та сприяння працевлаштуванню слухачів курсів, а також студентів всіх інших кафедр Інституту шляхом співпраці з компаніями-роботодавцями будівельної та інших галузей; оганізація та проведення відкритих, корпоративних, психологічних та бізнес-тренінгів, семінарів та лекцій для студентів, слухачів курсів та співробітників університету для підвищення їх конкурентоздатності на сучасному ринку праці.

Якщо молода людина хочете розвиватися, розширювати свій кругозір і бути впевненою у завтрашньому дні, рухатися далі, займати керівні посади, потрібно задуматися про отримання вищого освітнього рівня.

Для тих студентів, які хочуть навчатися у межах свого міста, створені сектори Інституту з проведення консультаційно-профорієнтаційної роботи на базі місцевих навчальних закладів, де викладають високофахові педагоги, у тому числі з професорсько-викладацького складу ІІНО КНУБА. 

Саме для цілеспрямованих, амбітних, розумних молодих людей щороку відкриває свої двері Інститут інноваційної освіти, який є відокремленим структурним підрозділом КНУБА.

Головними напрямами його діяльності є підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців з метою набуття ними вищого освітнього рівня, нової кваліфікації, нової спеціальності на основі раніше здобутих та на основі повної середньої освіти. Підготовка фахівців здійснюється за освітнім рівнем «бакалавр», «магістр».

ЗАПРОШУЄМО ДО НАС!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА