Наказом міністра освіти і науки України Куліков Петро Мусійович призначений ректором Київського національного університету будівництва і архітектури

Наказом міністра освіти і науки України №514-К від 01.11.2019 р., на підставі підсумків виборів ректора Київського національного університету будівництва і архітектури, проведених 25 вересня цього року, Куліков Петро Мусійович призначений ректором Київського національного університету будівництва і архітектури строком на п’ять років.

Шановний Петре Мусійовичу!

Прийміть щирі й сердечні вітання від керівництва та усього колективу відокремленого структурного підрозділу «Інститут інноваційної освіти КНУБА».

Бажаємо Вам міцного здоров’я та впевненого руху до реалізації усіх поставлених цілей. Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу. Нехай залишається незмінним Ваше найвище кредо – вірно служити Університету і його людям.

rector

Вибори ректора Київського національного університету будівництва і архітектури відбулися 25 вересня.

Конкурс на заміщення посади ректора КНУБА оголошено відповідно до ч.3 ст. 42 Закону України «Про вищу освіту» наказом від 25.06.2019 р.

Активну участь у голосуванні взяли наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники ІІНО КНУБА, а також виборні представники, кандидатури яких обрано в результаті таємного голосування на зборах працівників відокремленого структурного підрозділу «Інститут інноваційної освіти КНУБА», які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками.

Працювали представники Інституту і у виборчій комісії.

За результатами підрахунку голосів Головною виборчою комісією, за підсумками голосування, доктор економічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, Лауреат державних премій України в галузі науки і техніки, освіти Петро Мусійович Куліков отримує впевнену перемогу на виборах ректора Київського національного університету будівництва і архітектури (понад 87 % голосів).

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА