11 магістрів поповнили когорту випускників ІІНО КНУБА за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія»

Студенти ІІНО КНУБА успішно захистили атестаційні роботи на здобуття освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія», освітня програма «Теплогазопостачання, вентиляція», продемонструвавши відповідність вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».

Завідувач кафедри цивільної інженерії ІІНО КНУБА, кандидат технічних наук, професор Петро Лукинович Зінич зауважив, що Інститут випустив вже понад 1 тис. спеціалістів вказаного напрямку – кваліфікованих і творчих, які володіють потрібним обсягом інформації щодо сучасного стану, напрямків розвитку у сфері будівництва та цивільної інженерії, мають бажання і можливість використовувати найбільш передові організаційно-технологічні та технічні рішення у будівельних процесах. Високу оцінку атестаційним роботам студентів висловив і голова Екзаменаційної комісії комісії Володимир Павлович Марценко.

P91024 111240

Кафедра цивільної інженерії ІІНО КНУБА є випускаючою кафедрою і готує бакалаврів та магістрів зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» спеціалізацій: «Теплогазопостачання і вентиляція» і «Водопостачання та водовідведення». Підготовка бакалаврів і магістрів здійснюється за денною та заочною формами навчання.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА