Відбулася Вчена рада ІІНО КНУБА: підведено підсумки Вступної кампанії 2019, окреслено завдання на новий навчальний рік

29 серпня відбулася Вчена рада ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА», на порядку денному якої стояли наступні питання: Про внесення змін до складу Вченої ради; Про роботу приймальної комісії Інституту в літній період та попередні результати вступних фахових випробовувань на 2019-2020 навчальний рік; Про діяльність ВСП «ІІНО КНУБА» в 2019-2020  навчальному році.

88

Згідно  п. 4.3 Положення «Про Вчену раду ВСП «ІІНО КНУБА» стосовно персонального складу Вченої ради та кількості членів по квоті студентів, прийнято рішення про введення до складу колегіального органу Олександра Валерійовича Слободенюка, студента ІІНО КНУБА.

Про роботу приймальної комісії Інституту в літній період та попередні результати вступних фахових випробовувань на 2019-2020 навчальний рік доповіла керівник навчального відділу Наталя Салоїд. Вона наголосила на загальному збільшенні кількості вступників (на майже 25% порівняно з минулим роком) та акцентувала на особливостях цьогорічної кампанії - чітка організація роботи Приймальної комісії на усіх етапах Вступної кампанії, створення максимально зручних умов для абітурієнтів з усіх куточків України, відкриття нових затребуваних на ринку праці спеціальностей, широка консультативно-профорієнтаційна робота. 

Особливістю цьогорічної Вступної кампанія стало і значне зростання кількості громадян іноземних держав, які висловили бажання навчатися в ІІНО КНУБА, що свідчить про активізацію міжнародної діяльності Інституту, яка здійснюється під керівництвом заступника директора з навчально-методичної роботи, міжнародних зв’язків та дистанційного навчання, професора Олесі Линовицької, наближення до прогресивних європейських технологій будівельної освіти.

Директор ІІНО КНУБА, професор Олександр Никитюк у своїй презентації детально зупинився на завданнях, які стоять перед колективом ІІНО КНУБА у новому 2019-2010 навчальному році. Так, відповідно до концепції розвитку ІІНО, визначено ряд основних напрямів розвитку, які є взаємопов’язаними і для реалізації завдань за якими необхідна взаємодія адміністрації, структурних підрозділів, викладачів, здобувачів освіти та роботодавців.

44

333В межах кожного із цих напрямів окреслені завдання, які є логічним продовженням завдань минулого навчального року, а також з врахуванням тих напрацювань, які здійснюються відповідно вимог стандартів ISO.
Детальніше про завдання на 2019-2020 роки дивіться у таблиці.

0001

0002

0003

Директор  ІІНО КНУБА, професор Олександр Никитюк висловив подяку колективу Інституту за проведену ефективну роботу у період Вступної кампанії та побажав колегам міцного здоров’я, творчого натхнення і нових успіхів у навчальному році.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА