Готуємо серитифікованих фахівців-кошторисників

З 14 травня в ІІНО КНУБА розпочинаються курси підвищення кваліфікації «Кошторис у будівництві». Курс призначений для підготовки фахівців-кошторисників, на базі користувачів ПК, з використанням професійних методичних матеріалів і з урахуванням державної законодавчої бази.

Кошторисник в будівництві – це спеціаліст, котрий займається визначенням загальної вартості будівництва. В категорію працівників даної сфери входять такі спеціалісти, як інженери та економісти-кошторисники. Професійний кошторисник поєднує в собі такі якості, котрі притаманні будівельникам та бухгалтерам. Такий спеціаліст має постійно допомагати будівельникам мінімізувати витрати на будівництво, при цьому, уникаючи багатьох проблем, котрі виникають в процесі роботи. Складання кошторисів на будівництво – один з важливіших етапів, адже в будь – якому проекті є кошторисна частина.  

Наші курси кошторисників дозволять Вам отримати тверді знання у всіх ключових темах кошторисної справи.

Слухачам відкриються особливості програми АВК, знаючи та використовуючи котрі, можна примножити кошторисні справи компанії. На заняттях вивчення ціноутворення тісно переплітається з нюансами законності; будуть описані особливості українського законодавства, нормативна база в даній  галузі.

Учні отримають велику кількість методичних матеріалів, завдяки котрим вони можуть самостійно вивчити та відчути ціноутворення в практичному плані, дати усвідомлену оцінку тим чи іншим етапам реального процесу будівництва.

Кошторисник – це фахівець, який завжди буде затребуваний в будівельній сфері. Але, щоб побудувати свою кар'єру, важливо постійно підвищувати кваліфікацію.  Курс підвищення кваліфікації фахівців-кошторисників, який ми пропонуємо, включає вивчення наступних позицій:

• Загальні поняття. Будівництво. Нормативна база.
• Кошторисне нормування і принципи ціноутворення у будівництві.
• Правила складання кошторисної документації.
• Виконання кошторисної документації за індивідуальним завданням.

Заняття проводяться з використанням програмного комплексу АВК. Пропонуємо гнучкий графік навчання та індивідуальний підхід. Контакти дивіться на сайті https://iino.knuba.edu.ua/…/kursy-pidvyshchennia-kvalifikat…

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА