Професор Петро Зінич виступив з доповіддю в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича

11 квітня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича керівники кафедри цивільної інженерії ВСП «ІІНО КНУБА» спільно з Академією Будівництва України взяли участь у семінарі загальнонаціональної науково-освітньої програми АБУ «Актуальні питання проектування, експертизи проектно-кошторисної документації та будівництва».
Завідувач кафедри професор Петро Лукинович Зінич виступив з доповіддю на тему: «Питання сертифікації управлінців багатоквартирних житлових будинків. Підвищення рівня фахівців обслуговуючої сфери».
Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва та архітектури спеціалізується на підготовці та перепідготовці кадрів для будівельної та житлово-комунальної сфери. Актуальними задачами закладу вищої освіти є навчання, акредитація та сертифікація управлінців багатоквартирних будинків. Відповідні навчальні програми діють вже сьогодні.
Загальні інформаційно-аналітичні програми з академією будівництва України та обласними адміністраціями є ефективними та сприяють успішному впровадженню інноваційних місцевих соціально-економічних програм.

57313613 2321730708109549 2892381691823783936 n

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА