Стартували нові напрямки курсів підвищення кваліфікації

«Автомобільні дороги. Вулиці і дороги населених пунктів. Міські дорожньо-транспортні споруди»

Курс спрямований на підвищення кваліфікації та формування фахівця високого професійного рівня в галузі «Міські автомобільні дороги, вулиці і дороги населених пунктів»; «Міські дорожньо-транспортні споруди».

Зазначений курс передбачає вивчення сучасних законодавчих, нормативно-правових і нормативно-технічних документів у галузі «Проектування, будівництво та експлуатація міських вулиць та доріг».

Слухачі курсу ознайомляться: з особливостями проектування і контролю організації дорожнього руху на міських вулицях і дорогах; з особливостями організації і технологій будівництва автомобільних доріг.

«Зелене будівництво»

Курс присвячений зеленому будівництву – практика будівництва та експлуатації будівель, метою якої є зниження рівня споживання енергетичних і матеріальних ресурсів протягом всього життєвого циклу.

В рамках курсів представлений огляд можливостей щодо застосування міжнародних стандартів BREEAM протягом усього життєвого циклу об'єктів нерухомості, ключові аспекти екології, які оцінюються стандартами, а також їх місце в глобальному контексті. BREEAM стимулює проектувальників, девелоперів і постачальників будівельних матеріалів на впровадження інноваційних технологій і ефективне використання ресурсів. Будинки, побудовані відповідно до стандартів BREEAM, привабливі для ринку, а також формують екологічне і здорове середовище. В курсі розглядаються процеси і ключові принципи міжнародної сертифікації BREEAM у сфері зеленого будівництва.

Запрошуємо всіх бажаючих фахівців вказаних напрямків на навчання.

За детальною інформацією звертатись на сайт ІІНО КНУБА та за тел. 59 71 979

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА