Урочисте підняття Державного Прапора України, Прапорів Києва та ІІНО КНУБА над адміністративно-лабораторним корпусом Інституту ВІДЕО

29 березня біля корпусу ВСП "IIНО КНУБА", що знаходиться на вулиці Освіти, 4, відбулося урочисте підняття Державного прапора України та Прапорів міста Києва і ІІНО КНУБА.

ВІДЕО

На урочистий захід, який пройшов у день успішного закінчення 1 етапу вступної кампанії - весняного набору абітурієнтів, та став яскравим фіналом завершення навчання в Інституті для понад 500 випускників 2019 року, які у ці дні отримали дипломи магістрів та бакалаврів, завітав ректор КНУБА, доктор економічних наук, професор Петро Мусійович Куліков. Участь в заході взяли директор Інституту інноваційної освіти КНУБА, професор Олександр Никитюк, перший заступник директора, кандидат економічних наук Олександр Даневич, представники адміністрації, завідуючі кафедрами, керівники та співробітники структурних підрозділів, студенти та випускники Інституту.

Підняття прапора – акт, який символізує об’єднання України, прагнення українців до незалежності та достойного життя. Під жовто-блакитним стягом гинули патріоти, ті, хто віддав життя за Батьківщину. Підняттям Прапора столиці України та ІІН КНУБА викладацька та студентська спільнота символізують свій патріотизм та готовність примножувати славу рідного Інституту, який є структурним підрозділом одного з провідних закладів вищої освіти України – КНУБА.

Право підняття Державного прапора України та Прапорів столиці України і ІІНО КНУБА було надано кращим випускникам 2019 року.

Адміністрація ІІНО КНУБА також оцінила якість робіт по благоустрою території і створення належних умов для навчання студентів та роботи співробітників у приміщенні Інституту, де сьогодні відбуваються ремонтні роботи, наступним етапом яких стане відновлення фасаду величної будівлі Інституту.

https://youtu.be/LDNQDj8EyRE

pr2

pr1

pr3

pr5

pr6

pr7

ppr

pr4

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА