Вітання з днем народження ректору Київського національного університету будівництва і архітектури Петру Кулікову

photo 2024 03 04 10 49 52 2

Сьогодні день народження у доктора економічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України, ректора КНУБА Петра Мусійовича Кулікова.

Шановний Петре Мусійовичу!

Колектив Інституту інноваційної освіти приєднується до численних щиросердних вітань, які сьогодні лунають на Вашу адресу.

Висловлюємо Вам свою повагу і слова вдячності за щоденну плідну і конструктивну роботу на відповідальній посаді керівника Київського національного університету будівництва та архітектури, який в складних умовах воєнного часу не лише зберіг статус одного із лідерів вищої освіти країни, а й став потужним центром волонтерського руху, об’єднав викладачів, студентів, випускників різних років, які стали на захист України і своїми донатами, благодійними справами та зі зброєю у руках боронять  рідну землю.

Дякуємо за мудрість і інтелігентність, за служіння інтересам держави, виховання талановитої і перспективної молоді, за розвиток і примноження досягнень університету.

Бажаємо Вам міцного здоров’я та впевненого руху до реалізації усіх поставлених цілей. Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність, прагнення прийти на допомогу. Нехай залишається незмінним Ваше найвище кредо – вірно служити Університету і його людям.

Божого благословення, родинного благополуччя, які надихатимуть на подальшу керівну, наукову, освітню діяльність, сміливі, цікаві і результативні починання, в яких наш колектив завжди Вас підтримуватиме!

Колектив ВСП «Інститут інноваційної освіти
Київського національного університету будівництва і архітектури»

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА