Вітання колективу Інституту з нагоди 30-річчя заснування навчального закладу!

Рік, що минає, для нашого навчального закладу ювілейний. І хоча умови військового часу не спонукають до гучних святкувань і урочистостей, для колективу Інституту це важлива подія, яка надихає на подальші професійні і особисті успіхи, об’єднує у прагненні підкорити нові наукові вершини і разом рухатися вперед, до Перемоги, до процвітання України!
Привітати колектив ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» та подякувати за відповідальну і почесну працю, відданість улюбленій професії і постійне прагнення до найвищих стандартів освіти прийшов ректор Київського національного університету будівництва і архітектури, професор, доктор економічних наук Петро Куліков.

0MG 9544

IMG 9566

IMG 9529

IMG 9535

 

IMG 9626IMG 9599

2IMG 9555

3MG 9556

IMG 9541

9MG 9583

 

Створений 30 років тому як заклад післядипломної освіти України будівельного профілю, наш Інститут став реальним центром зосередження й генерації інноваційних освітніх технологій, які допомагають працюючим здобувачам освіти (а таких у нас 90%) удосконалювати свої професійні знання та компетенції за максимально зручних умов і в максимально сприятливій атмосфері.
Потужний кадровий потенціал (високий професійний рівень професорсько-викладацького складу підтверджується міжнародними сертифікатами та дипломами), найсучасніша база, величезний досвід впровадження різних форм навчання, включно з дистанційним на різноманітних освітніх платформах, навчальні програми, графіки занять і сесій, які максимально адаптовані до потреб кожного студента, постійне розширення зв’язків та підвищення якості співпраці із спорідненими вищими навчальними закладами України та Європи, - це важливі складові успіху, те, що цінують наші студенти, чому обирають саме наш навчальний заклад.
Показово, що понад 90% випускників Інституту працюють за відповідним фахом у будівельній галузі, тому отримані знання та практичні навички фахівці застосовують безпосередньо у своїй діяльності, яка після нашої Перемоги буде ще більш необхідною і почесною у суспільстві.
Нових професійних горизонтів колективу Інституту інноваційної освіти КНУБА! Міцного здоров’я і добробуту родинам! Перемоги Україні!

Фото Марини Шах

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА