Запрошуємо до Telegram-каналів Інституту інноваційної освіти КНУБА!

Стрімкий інформаційний прогрес суспільства, створення нових засобів оброблення, передачі, одержання й збереження інформації зумовлюють нові виклики перед модернізацією освітнього процесу. Зокрема  особливої актуальності набуває питання використання можливостей застосування мобільних додатків, месенджерів і соціальних мереж.

Одним із найпопулярніших із них є Telegram-канал, який має такі переваги, як зручність користування та простоту, сприяє підвищенню якості підготовки завдяки легкому й швидкому доступу майбутнього фахівця до завдань і навчальних матеріалів з дисципліни, що знаходяться на його власному мобільному пристрої, зменшенню кількості проблем організаційного характеру.

Також цей додаток надає студентам впевненості, оскільки вони мають можливість надсилати миттєві повідомлення, завантажувати відео та аудіоматеріали, ділитися фотографіями та просто брати участь в індивідуальній або груповій розмові.

imgonline com ua PicOnPic LOVf5UUNTpauK3I

З лютого 2023 року завідувачем кафедри Інноваційної архітектури і дизайну ІІНО КНУБА Ященком Олексієм було створено 4 Telegram-канали для студентів усіх років навчання за спеціальностями 022 (Дизайн), 191 (Архітектура та містобудування), 192 (Будівництво та цивільна інженерія) та 193 (Геодезія та землеустрій). Станом на сьогодні налічується більше 1050 чоловік, серед яких студенти, випускники, представники будівельних виробництв та проектних організацій, які вже долучилися до цих Telegram-каналів та можуть 24/7 отримувати інформацію про новітні технології, що запроваджує проектно-будівельна галузь у світовій та вітчизняній практиці. Також у групах поширюється інформація про безкоштовні курси, посилання на спеціалізоване програмне забезпечення, анонсуються різноманітні конкурси та виставки тощо.
Якщо Ви – дилер будівельної продукції або ж її виробник і маєте велике бажання долучитися до навчального процесу та формування нової генерації спеціалістів будівельної галузі  - ЛАСКАВО ПРОСИМО до комфортного спілкування у наших Telegram-каналах.
Усі бажаючі студенти також можуть доєднатися за посиланнями
(4-6 курси) https://t.me/+qvoUD5aZ6P02N2Zi
(1-3 курси) https://t.me/+vIyCVB4LCqhlZmFi

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА