Співпраця між ІІНО КНУБА та Придніпровським державним металургійним коледжем – нові можливості і перспективи

У рамках робочої поїздки на Дніпропетровщину – місто Кам’янське, представники Інституту інноваційної освіти КНУБА відвідали Придніпровський державний металургійний коледж – заклад фахової передвищої освіти, який готує фахівців за затребуваними на ринку праці спеціальностями, серед яких - 192 Будівництво та цивільна інженерія.

Заступник директора коледжу з навчальної роботи Ірина Дроздова ознайомила гостей з коледжем, розповіла про навчальну базу, особливості організації освітнього процесу. Також представники ІІНО КНУБА -   директор Інституту, кандидат технічних наук Олексій Петроченко, кандидат архітектури, доцент, завідувач кафедри інноваційної архітектури та дизайну Олексій Ященко, керівник навчального відділу, кандидат технічних наук Дмитро Макатьора, мали можливість поспілкуватися з викладачами коледжу, здобувачами освіти, розповісти про напрями підготовки, які пропонує ВСП «Інститут інноваційної освіти КНБА», особливості організації навчального процесу та численні переваги, які мають наші студенти. Адже питання продовження навчання, отримання вищого освітнього рівня для випускників коледжу є актуальним.

Студенти коледжу виказали жвавий інтерес до умов прийому, спеціальностей, які можна отримати у відносно короткий термін і, за бажання, без відриву від роботи, цікавилися різними формами навчання.

«Зустріч була цікавою і результативною, - розповідає Олексій Петроченко. – Зокрема, маємо гарні перспективи щодо координації педагогічної та видавничої діяльності, спільної розробки навчальних посібників, підручників та іншої навчально-методичної літератури, залучення викладачів та інших співробітників коледжу до стажування та підвищення кваліфікації в ІІНО КНУБА. Також обговорили різні аспекти співпраці в науково-дослідних роботах, участь в семінарах, конференціях».

За підсумками робочої поїздки буде підписано Договір про співпрацю між Інститутом інноваційної освіти КНУБА  та Придніпровським державним металургійним коледжем.

photo 2023 04 18 10 50 23

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА