Робоча поїздка представників ІІНО КНУБА до міста Кам’янське на Дніпропетровщині

Делегація Інституту інноваційної освіти КНУБА у складі директора Інституту, кандидата технічних наук Олексія Петроченка, кандидата архітектури, доцента, завідувача кафедри інноваційної архітектури та дизайну Олексія Ященка, керівника навчального відділу, кандидата технічних наук Дмитра Макатьори з робочим візитом відвідала місто Кам’янське на Дніпропетровщині, Проведено низку заходів і зустрічей з метою популяризації навчального закладу, обміну інформацією щодо впровадження сучасних освітніх технологій наукової та інноваційної діяльності через використання існуючих можливостей сторін.

Представники ІІНО КНУБА зустрілися з Міським головою Кам'янського Андрієм Білоусовим, його першим заступником Олександром Чернишовим, заступником з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олегом Максименком, директоркою департаменту з гуманітарних питань Наталією Ревою, депутатом міської ради VIII скликання, головою постійної комісії міської ради з питань екології, промислової політики, економіки, праці, енергозбереження Олександром Лукашовим. 

 «Серед пріоритетних напрямків співпраці - надання здобувачам освіти можливостей навчання зі спеціальностей, які є конкурентоспроможними на сучасному ринку праці та забезпеченням якісної освіти, виходячи з сучасних вимог, що діють в країнах з високорозвиненою економікою та з урахуванням особливостей регіону України, в якому ведеться діяльність в будівельній галузі», - розповідає Олексій Петроченко.

Обговорено питання впровадження інноваційних технологій, дуальної освіти, створення сучасної матеріально-технічної бази, навчально-методичного забезпечення підготовки фахівців для будівельної та суміжних галузей, також акцентували на проблемах та викликах, що стоять перед системою освіти в умовах воєнного стану.

За підсумками робочої поїздки буде підписано Меморандум про співробітництво між ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» та міською радою м. Кам’янське.

2023 04 13 14 14 38

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА