Зустріч керівництва ІІНО КНУБА зі здобувачами освіти Київського регіонального вищого професійного училища будівництва

Розповісти про напрями і форми навчання, які пропонує Інститут інноваційної освіти КНУБА, обговорити переваги здобуття вищої освіти саме тут та допомогти молодим людям зробити свій вибір,– такою була мета зустрічі, яку директор Інституту інноваційної освіти КНУБА, кандидат технічних наук Олексій Петроченко, керівник навчального відділу, кандидат технічних наук Дмитро Макатьора провели  у Державному навчальному закладі "Київське регіональне вище професійне училище будівництва".

Київське регіональне вище професійне училище будівництва - державний професійний (з будівельною спеціалізацією) навчальний заклад ІІІ рівня атестації.

Серед професій, за якими заклад освіти здійснює первинну професійну підготовку кваліфікованих робітників, зокрема, «Флорист, квітникар, озеленювач», «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Монтажник санітарно – технічних систем і устаткування, електрогазозварник», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, рихтувальник кузовів» та інші.

Знання та навички, які отримують тут здобувачі освіти, є ґрунтовними і затребуваними на ринку праці. Але, якщо молода людина хочете розвиватися, розширювати свій кругозір і бути впевненою у завтрашньому дні, потрібно задуматися про отримання вищого освітнього рівня.  Саме тому молоді люди, які прийшли на зустріч з представниками Інституту інноваційної освіти КНУБА, жваво цікавилися, що може запропонувати їм ІІНО КНУБА для підвищення їх професійного рівня.

Під час зустрічі зі здобувачами освіти  представники ІІНО КНУБА акцентували на тому, наскільки важливо сьогодні продовжувати здобуття освіти, щоб бути фахівцем найвищого рівня, затребуваним на ринку праці, мати достойну заробітну плату і можливість реалізації своїх професійних планів. І саме ІІНО КНУБА, який є  інноваційним закладом вищої освіти не лише за назвою, а й завдячуючи високому професійному рівню професорсько-викладацького складу, прогресивним змінам, які  вже активно впроваджуються у навчальний процес, пропонує максимум можливостей своїм студентам стати фахівцями найвищого класу.

Навчальний процес тут максимально адаптований до потреб студентів, тому вони можуть  суміщати роботу за спеціальністю і навчання. Студенти ІІНО мають гнучкий графік занять та сесій за скороченими термінами. Також мають можливість обрати оптимальну для себе форму навчання – денну, заочну, дистанційну, змішану.

«Такі зустрічі є дуже корисними як для студентів, які стоять перед вибором, де продовжити свою освіту, так і для нас, адміністрації. Адже ми не лише презентуємо себе, як інноваційний заклад вищої освіти з великими можливостями і перевагами, а й дізнаємося про запити і побажання наших майбутніх студентів. Впевнений, після сьогоднішньої зустрічі наша інститутська родина поповниться новими, амбітними і професійними здобувачами освіти», - підсумував результат зустрічі директор Інституту інноваційної освіти КНУБА Олексій Петроченко.

photo 2023 03 31 14 29 27

kljlj

ghg

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА