Здобувачі освіти ІІНО КНУБА відвідали Лексус Сіті Плаза

Студенти і викладачі кафедри інноваційної архітектури та дизайну Інституту інноваційної освіти КНУБА і кафедри основ архітектури та архітектурного проектування КНУБА відвідали Лексус Сіті Плаза - офіційний дилерський центр ТОВ «Саміт Моторз Україна» у місті Києві.
Метою візиту стало ознайомлення з процесами продажу, технічного обслуговування, діагностики та ремонту автомобілів для виконання курсового проекту відповідного спрямування.
Студенти дізналися про кадрову політику компанії, систему наставництва і навчання співробітників, систему мотивації продавців, етичний кодекс компанії. Також мали нагоду поставити свої запитання та поспостерігати за процесом роботи фахівців, зокрема, роботою майстрів на станції технічного обслуговування.
Київський національний університет будівництва і архітектури, Інститут інноваційної освіти КНУБА висловлює вдячність колективу Лексус Сіті Плаза і головному менеджеру Андрію Дризі за змістовну екскурсію, яка тривали 2,5 години!
«Подібні зустрічі сприяють формуванню мотивації та позитивного ставлення до майбутньої професійної діяльності, навчанню та самовдосконаленню студентів за допомогою інституту наставництва, - переконаний кандидат архітектури, доцент, завідувач кафедри архітектурно-проектної справи ІІНО КНУБА Олексій Ященко, - тому подібні проекти для здобувачів освіти будемо ініціювати і надалі».03 23 23 23 17 23 23 343 23 23 23 33

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА