ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ РЕКТОРА КНУБА, ПРОФЕСОРА ПЕТРА КУЛІКОВА

03 03 19 44 06 898Сьогодні день народження у доктора економічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України, Лауреата державних премій України в галузі науки і техніки, освіти, ректора Київського національного університету будівництва і архітектури Петра Мусійовича Кулікова.

Шановний Петре Мусійовичу!

Колектив Інституту інноваційної освіти приєднується до численних вітань, які надходять на Вашу адресу сьогодні та, користуючись приємною нагодою, висловлює свою повагу, слова вдячності і підтримки.

Бути керівником провідного закладу будівельної освіти України та ще й у  непростих умовах воєнного часу – це мистецтво, яке поєднує високий професіоналізм, невичерпний патріотизм, мудрість і педагогічну майстерність, вміння ефективно комунікувати з колегами і партнерами. Це виважені рішення, добрі поради, взаємна підтримка і розуміння.

Своєю самовідданою працею Ви щодня створюєте позитивний імідж КНУБА та його структурних підрозділів, робите вагомий внесок у розвиток вищої освіти в Україні та виховання молодого покоління.

Бажаємо Вам, Петре Мусійовичу, міцного здоров’я, родинного благополуччя, нових життєвих горизонтів – наукових, особистих, професійних.

Щиро віримо у Перемогу Україні і молимося про мир, наближаємо його своїми справами і щоденними досягненнями. Адже лише перемога і мир стануть запорукою нашого руху вперед, успіхів і професійних та особистих перемог, щастя і процвітання!

З повагою

Олексій ПЕТРОЧЕНКО,

директор Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва та архітектури

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА