Участь у нараді з питань організації освітнього процесу в закладах фахової передвищої, вищої освіти

10 лютого 2023 року в онлайн-режимі відбулася нарада проректорів (заступників директорів), відповідальних за організацію освітнього процесу в закладах, що здійснюють підготовку за освітніми ступенями фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, бакалавра, магістра, доктора філософії/доктора мистецтва усіх форм власності та сфер управління. Захід ініційований Директоратом фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України.

Участь у нараді взяла заступник директора з педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та дистанційного навчання ІІНО КНУБА, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова.

Мета заходу, на якому були присутні представники департаменту фінансування державних і загальнодержавних видатків Міністерства освіти і науки України, - надання підтримки закладам фахової передвищої, вищої освіти з різних питань організації освітнього процесу.

naaaar

nnar«Звичайно, основною проблемою для закладів освіти України залишається війна та нещадне нищення ворогом об'єктів критичної інфраструктури, майнового фонду і багатьох  закладів освіти. Тому сьогодні особливо важливо всім навчальним закладам, відокремленим підрозділам змобілізувати зусилля для роботи у нелегкий воєнний час, - ділиться Іннола Новикова. – Питань було багато, зокрема й щодо значного скорочення фінансування, критичного стану енергопостачання, профорієнтаційної роботи тощо. Вдячні організаторам за отримані відповіді, консультації, актуальні поради».

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА