Захист магістерських атестаційних робіт за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Вітаємо випускників!

На кафедрі будівництва та інформаційних технологій Інституту інноваційної освіти КНУБА проведено цикл захистів атестаційних робіт на здобуття освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія», освітньо-професійна програма «Міське будівництво та господарство».

mb

В атестаційних роботах на здобуття освітнього ступеню «магістр» за фаховим спрямуванням «Міське будівництво та господарство»  вирішуються проблеми з проектування і забудови територій, з інженерної підготовки та благоустрою, комплексної реконструкції та експлуатації міських територій, проектування та експлуатації вулиць, доріг, дорожньо-транспортних споруд,  проектування ландшафту сучасного міста, управління міським господарством та розвитку міст.

Загальна кількість випускників цього випуску, яким присвоєно освітній ступінь «Магістр з міського будівництва та господарства» та кваліфікацію "Інженер-будівельник", становить 62 фахівця.

Кваліфікаційні екзаменаційні комісії визначили досить високий рівень підготовки випускників, а кращою визнана група МБ-21-1(м) та її  староста Пузій О.П.

Випускники освітнього рівня магістр є затребуваними спеціалістами у будівельних компаніях та організаціях, в органах міського управління, проектних інститутах, на керівних посадах у житлово-комунальному комплексі.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА