Участь у проєкті Reinforce.UA – нові можливості і перспективи

Заступник директора з педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та дистанційного навчання ІІНО КНУБА, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова взяла участь у проєкті Reinforce.UA, в рамках якого визнані світові спікери підтримують своїми інтелектуальними ресурсами десятки тисяч бізнесменів, готових взяти на себе відповідальність за відбудову України. Адже після Перемоги Україна потребуватиме великої кількості освічених лідерів, які не бояться відповідальності і спроможні приймати ефективні рішення.

«Найнебезпечніші проблеми людства», - такою була тема лекції, яка відбулася 30 листопада.

Спікери - Філіп Котлер, «батько маркетингу», легендарний автор, дослідник і почесний професор міжнародного маркетингу Школи менеджменту Kellogg Північно-Західного університету (США), та Крістіан Саркар, підприємець, амбасадор бренд-активізму.

Саркар і Котлер залучили низку лідерів думок із бізнесу та світу мистецтва, щоб виступити в якості радників проекту.

«Завдяки лекціям управлінці та підприємці отримають знання, необхідні для відновлення або перезапуску своєї діяльності, підтримки бізнесу, військових та мирних жителів, а також зміцнення української економіки після Перемоги в цілому. Це дуже пізнавально, цікаво і актуально», - поділилася враженням Іннола Новикова.

nn1JPG

nn2

nn3

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА