Участь у церемонії відкриття першої черги Алеї видатних будівельників

Представники ІІНО КНУБА на чолі з директором Олексієм Петроченком 10 серпня стали учасниками знакової події для усієї будівельної спільноти України. На вулиці Освіти, де знаходиться приміщення Інституту інноваційної освіти КНУБА, поруч з центральним корпусом Київського університету будівництва і архітектури, урочисто відкрито першу чергу Алеї видатних будівельників. Саму Алею було закладено ще 15 листопада 2021 року. А ініціатива її створення належить ректору КНУБА, віце-президенту БПУ Петру Кулікову і президенту Будівельної палати України, Герою України Петру Шилюку – випускнику університету, почесному доктору КНУБА.

Тоді на місці колишньої автостоянки з’явилися саджанці цінних порід дерев.

Сьогодні Алея вже доповнена пам’ятними знаками і ще більш впорядкована.

З вітальним словом до учасників заходу, серед яких було чимало почесних гостей, представники профільного міністерства, депутатського корпусу, громадськості, відомі випускники та друзі КНУБА, звернувся ректор КНУБА Петро Мусійович Куліков.

«У сьогоднішні складні часи, коли вся країна об’єдналася в боротьбі проти підступного і жорстокого ворога, подібні акції мають важливе значення. Вони свідчать про незламність нашого духу, про те, що навіть у складні воєнні часи український народ живе мріями про щасливе майбутнє своєї країни, пам’ятає і шанує її видатних людей і робить все для Перемоги, яка обов’язково настане», – поділився своїми враженнями від заходу Олексій Петроченко.  

0 15 23 11 831

15 23 11 674

15 23 14 375

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА