Зустріч адміністрації ІІНО КНУБА з польськими партнерами з WSL

Директор Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури Олексій Петроченко та
керівник навчального відділу Дмитро Макатьора у онлайн-форматі провели зустріч з польськими партнерами з WSL (Wyzsza Szkola Lingwistyszna, Вища Школа лінгвістична, місто Ченстохова, Республіка Польща).

Томаш Кук, проректор з міжнародного співробітництва WSL розповів про освітню та соціальну місію Вищої Школи лінгвістичної, яка активно працює над збільшенням кількості іноземних студентів, котрі залучаються не лише до студентського та місцевого життя, але беруть активну участь в закордонних стажуваннях.

Вища лінгвістична школа (ВЛШ) у Ченстохові розпочала свою діяльність у 1992 році і на сьогоднішній день посідає провідні місця у польських рейтингах вищих навчальних закладів. ВЛШ є також відомою у Польщі завдяки програмі дистанційної освіти (E-learning), де студент, шляхом викориcтання сучасних інтерактивних технологій (зокрема, E-platforma), має можливість заощадити на часі, приїжджаючи до ВНЗ всього двічі на семестр.

Онлайн-навчання за сучасними технологіями та інноваційна програма «Подвійні дипломи», так само, як і у ІІНО КНУБА, приваблюють студентів та допомагають максимально розкривати свої потенціали.

Представники української сторони детально зупинились на особливостях та перевагах навчання в ІІНО КНУБА та акцентували на тому, що обмін прогресивним досвідом між польським та українським навчальними закладами, налагодження постійного діалогу та співпраці будуть корисними для студентів, сприятимуть підготовці здобувачів освіти до здійснення професійної діяльності на рівні світових стандартів, дозволяють значно підвищити кваліфікацію співробітників шляхом проведення спільних наукових досліджень, організації стажування професорсько-викладацького та студентського складу, покращити або розробити нові освітні програми та дисципліни, організувати обмін викладачами та студентами.

Сторони висловили переконання, що результатом нинішньої зустрічі стане підписання угоди про співпрацю.

cagPG

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА