В ІІНО КНУБА – чергове осучаснення матеріальної бази. Дякуємо компанії LANTERIA!

У нинішні непрості для всього українського суспільства часи військового стану надзвичайно важливо не просто продовжувати самовіддано працювати, допомагаючи нашим Збройним Силам перемагати ворога, а й невпинно вдосконалюватися, рухатися вперед, підтримувати стандарти освіти і підвищувати їх, покращувати матеріальну базу і сприяти створенню найбільш сучасних умов для здобувачів освіти.

Саме тому адміністрація ІІНО КНУБА, увесь колектив сьогодні шукають нові можливості для підвищення стандартів освітніх послуг, створення максимально комфортних умов праці та навчання.

А допомагають нам у цьому наші друзі, благодійники, компаньйони.

Нещодавно відома компанія Lanteria передала ІІНО КНУБА комплекс обладнання, яке допоможе значно підвищити рівень організації навчального процесу.

lan1

Директор ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» Олексій Петроченко, увесь колектив навчального закладу висловлюють щиру подяку за надану допомогу і висловлюють переконання, що подальша співпраця буде ефективною і взаємовигідною для обох сторін, а наші викладачі, студенти отримають додаткові можливості, аби підготовка кадрів в ІІНО КНУБА була на найвищому європейському рівні.

Україна сьогодні потребує злагодженості, єдності, взаєморозуміння і повної віддачу кожного на своєму робочому місті.

Лише так ми переможемо підступного і жорстокого ворога. А перемога обов’язково настане! І у наших випускників, студентів буде багато роботи, яку вони виконуватимуть якнайкраще!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА