Великоднє звернення директора Інституту інноваційної освіти КНУБА Олексія Петроченка

Шановні колеги, студенти, випускники! Дорогі друзі!

У переддень  світлого і урочистого православного свята – Великодня звертаюся до Вас зі словами щирих вітань та побажань добра, благополуччя і миру Україні і кожному з нас!

Великі випробовування випали на долю нашого народу. Щодня, щохвилини наші серця стискаються від горя і болю, які принесли на нашу землю окупанти.

Але ми сповнені віри у перемогу, бо ми – єдиний, мужній, вільний український народ!

Щиросердна подяка українським Збройним Силам, бійцям тероборони, волонтерам, бо кожен з них Герой, низький уклін кожному лікарю і фельдшеру, які під ворожими кулями продовжують рятувати життя людей, співробітникам правоохоронних органів, рятувальникам ДСНС, кожному українцю, який робить свій посильний внесок в перемогу світла над темрявою, життя над смертю.

Дякую вам, дорогі колеги, що наближаєте нашу перемогу своєю добросовісною працею, витримкою, допомагаєте волонтерським організаціям, вимушеним переселенцям, тим, кому сьогодні найтяжче, надаєте грошову та іншу посильну допомогу нашим Збройним Силам. 

Дорогі друзі!

У святковий великий день бажаю вам миру, добра, міцного здоров’я і процвітання у всьому.

Нехай кожен день ваш будинок наповнюється щастям і благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. 

Нехай господня ласка вас зігріває і навчає щастя.

Христос Воскрес!

Олексій Петроченко,

директор ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»

022 04 23 08 57 27 084

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА