Вітаємо випускників бакалаврів освітньо-професійних програм “ Теплогазопостачання і вентиляція ” та “Водопостачання та водовідведення”

Керівництво Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури вітає випускників бакалаврів 2021 випуску із успішним завершенням навчання та бажає здоров’я, натхнення, творчих успіхів у подальшій плідній роботі для процвітання нашої Батьківщини.

В цьому році на кафедрі цивільної інженерії Інституту інноваційної освіти КНУБА  успішно завершили навчання 119 фахівців, які здобули освітній   ступінь бакалавра  за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія», освітньо-професійних програм “Теплогазопостачання і вентиляція ”  та “Водопостачання та водовідведення”.

Професорсько-викладацький склад кафедри, на чолі із завідувачем кафедри Зіничем Петром Лукиновичем доклав неймовірних зусиль у цей надскладний час, для того щоб передати студентам-випускникам саме найцінніше що є в світі – знання. Маємо надію, що надбанні знання допоможуть нашим випускникам знайти своє, затребуване, місце у будівельних компаніях та організаціях, в органах міського управління, проектних інститутах, на керівних посадах житлово-комунального комплексу та наукових колах України.

Для подальшого удосконалення своїх знань, кафедра цивільної інженерії Інституту інноваційної освіти КНУБА, запрошує випускників бакалаврів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» продовжити своє навчання у рідних стінах Інституту, та досягнути наступного рівня освіти – магістр.

Шановні випускники, ще раз, від усього серця, вітаємо вас із успішним завершення чергового рівня освіти!

Ким ти не був – будь краще. (Авраа́м Лі́нкольн)

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА