До уваги абітурієнтів! Пропонуємо вступ на спеціальність 051 «Економіка»

Економіка в усіх її проявах міцно увійшла в життя людства: без знань основ економіки неможливо правильно розподілити сімейний бюджет, від професіоналізму економістів залежить добробут держави. Професія економіста вже не одне десятиліття користується великою популярністю серед абітурієнтів.

Економіст – це професія сучасності.

Основні переваги навчання в Інституті інноваційної освіти КНУБА, на спеціальності «Економіка»:

  1. Висока якість освіти, підтверджена професіоналізмом професорсько-викладацького колективу кафедри економіки та менеджменту.
  2. Диференціація та індивідуальний підхід в організації навчального процесу з урахуванням схильностей та індивідуальних особливостей кожного студента.
  3. Проведення різноманітних лекцій, бізнес-тренінгів, майстер-класів фахівцями-практиками.
  4. Сучасна навчально-матеріальна база, застосування інтерактивних технологій і тренінгів, використання кейсів, розробка групових проектів, презентацій, проведення наукових семінарів.

Основними завданням економіста є:

  • планування матеріальних, трудових і фінансових витрат, раціональне використання всіх видів ресурсів;
  • визначення внутрішніх та зовнішніх чинників впливу на економічні результати виробництва та реалізації продукції, прибутковості, фінансового стану та платоспроможності підприємства;
  • підвищення ефективності діяльності підприємства, враховуючи аналіз його фінансово-господарської діяльності, розроблення заходів щодо забезпечення режиму економії;
  • обґрунтування, який з обраних напрямків діяльності є рентабельний, який проект слід призупинити або зовсім закрити.

Економісти – це професіонали, які чудово орієнтуються в складних правових актах, постановах, наказах і розпорядженнях. Вони з легкістю розбираються в питаннях обліку, аудиту, оподаткування, аналізу економічної діяльності.

Навчальний процес в Інституті інноваційної освіти КНУБА  проходить в інтерактивному форматі: мультимедійні лекційні і практичні заняття, ділові ігри та презентації, лабораторні роботи студентів з використанням спеціалізованого програмного забезпечення.

Цікаво:

Згідно зі статистикою, фахівці з економічною освітою частіше інших стають успішними бізнесменами та мільйонерами.

Загалом, економічні спеціальності – це професії, пов'язані з розрахунками, прогнозуванням ринкових тенденцій і оцінкою можливих ризиків. Зазвичай до таких фахівців відносять економістів, бухгалтерів, фінансистів, а також маркетологів, бізнес-аналітиків і керівників.

Не секрет, що економіка – це обов'язкова складова будь-якого бізнесу, тому питання кваліфікації економічних фахівців часто є ключовим на кожному підприємстві. Це й зрозуміло, адже від того, наскільки грамотно економіст виконує свої обов'язки, найчастіше залежить прибутковість, репутація і загальний стан справ у довіреній йому організації.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА