Робоча зустріч щодо співробітництва з керівниками фахових передвищих навчальних закладів Херсонської області

Відбулася робоча зустріч (в онлай-режимі) з питань започаткування співробітництва між Інститутом інноваційної освіти КНУБА та закладами фахової передвищої освіти Херсонської області щодо  навчання студентів та підвищення кваліфікації фахівців.

Участь у заході взяли керівники фахових передвищих навчальних закладів Херсонської області, директор Інституту інноваційної освіти Олексій Петроченко, перший заступник директора Михайло Отрош, заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Салоїд, помічник директора Сергій Ставрояні, завідуючі кафедрами.

В рамках зустрічі відбулася змістовна розмова щодо різних аспектів та широких можливостей взаємовигідної співпраці між навчальними закладами.

Завідуючі кафедрами Інституту інноваційної освіти КНУБА презентували популярні напрямки підготовки фахівців, зокрема, наголосивши на зростаючій популярності отримання другої вищої освіти, яка  в умовах сучасної конкуренції на ринку праці відкриває додаткові можливості професійного вдосконалення та кар’єрного зростання. 

Сторони висловили бажання розширювати співробітництво для інновацій та обміну передовим досвідом, нарощування потенціалу в галузі вищої освіти та наголосили на важливій профорієнтаційній складовій подібних зустрічей.

photo 2021 06 18 23 07 37

photo 2021 06 18 23 07 39

photo 2021 06 18 23 07 38 2

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА