У сучасному світі сантехнік – це висококваліфікований фахівець з достойною зарплатою. Кафедра цивільної інженерії запрошує на навчання!

Професія сантехніка – фахівця з теплогазопостачання і вентиляції, водопостачання та водовідведення це, перш за все, індивідуальна і фінансова незалежність. Директорів сьогодні маємо чимало, а сантехніків стає все менше і менше – тому у цієї професії величезний потенціал.

Нині склалася катастрофічна ситуація з обслуговуванням комунального господарства, маємо гостру нестачу кваліфікованих майстрів, тим паче молодого віку. Тож час позбутися стереотипів у усвідомити, що у сучасному світі сантехнік – це висококваліфікований фахівець, який розбирається не тільки в своїй основній спеціальності, але також володіє знаннями в області фізики, хімії, електроніки і володіє, хоча б в мінімальному обсязі іноземною мовою.

Сучасні сантехприлади і обладнання – це технологічно складні вироби, які і вимагають для свого монтажу та подальшого обслуговування наявності широкого спектра знань. Так, знання іноземної мови необхідно для читання інструкцій, бо українського чи російського перекладу часто не друкують. Технологічний процес монтажу санітарно-технічних систем вже нічим не нагадує стару систему виконання робіт, коли все доводилося робити за допомогою кувалди, зубила. Робота з сучасними матеріалами такими, як металопластик, поліпропілен, поліетилен - це просто гра в порівнянні з їх аналогами - сталевими трубами і чавунної фасоніною.Сучасні матеріали дуже спростили процес монтажу.

Вирішивши стати сантехніком - фахівцем з теплогазопостачання і вентиляції, водопостачання та водовідведення, ви ніколи не будете відчувати нестачу в роботі. А робота - це і ваше фінансове благополуччя… До того ж, ставши сантехніком, ви придбаєте безмежне коло знайомств. Вашими клієнтами стануть письменники, художники, музиканти, артисти театру і кіно. Всі починають ранок з однаковою процедури, в не залежності від того чи ви проста людина чи президент.

Втілюйте свою мрію, ставайте фахівцями в галузі цивільної інженерії з теплогазопостачання і вентиляції та водопостачання і водовідведення, будьте сантехніками, будьте потрібні людству!

Колектив кафедри цивільної інженерії ВСП «ІІНО КНУБА», яку очолює кандат технічних наук, професор Петро Лукинович Зінич, радо запрошує вас до Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва та архітектури.

Петро Зінич в інтерв’ю розповідає про цікаві обставини того, як прийшов у професію, чому жодним чином не шкодує про свій вибір і сьогодні рекомендує молоді отримувати освіту за перспективним напрямком «Будівництво та цивільна інженерія» саме в Інституті інноваційної освіти.

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДО ВСП "ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНОЇ ОСВІТИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БУДІВНИЦТВА І АРХІТЕКТУРИ" У 2021 РОЦІ

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА