Профорієнтаційна робота серед студентів львівських коледжів – цікаво, корисно, пізнавально

Інститутом інноваційної освіти КНУБА проводиться широка профорієнтаційна робота серед молоді – випускників шкіл, коледжів, закладів професійно-технічної освіти щодо переваг здобуття вищої освіти саме в нашому Інституті та перспектив, які відкриваються для наших випускників на ринку праці.

Дні відкритих дверей, участь у ярмарках професій, престижних спеціалізованих виставках – це додаткові можливості донести інформацію про ІІНО, як провідний навчальний заклад в системі вищої освіти України будівельного профілю. Традиційною та цікавою формою профорієнтаційної роботи є зустрічі у навчальних закладах, які розташовані в різних регіонах України.

Так, нещодавно директор Інституту інноваційної освіти КНУБА, кандидат технічних наук Олексій Петроченко та завідувачка кафедри економіки та менеджменту, доктор економічних наук, професор Іннола Новикова відвідали Львів, де провели низку зустрічей з керівництвом, викладачами та студентами провідних навчальних закладів регіону.

Представники Інституту відвідали Львівський фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну, який є головним центром підготовки кваліфікованих і конкурентоспроможних фахівців – керівників середньої ланки і інженерно-технічних працівників, а також кваліфікованих робітників для будівельної галузі і житлово-комунального господарства нашого регіону.

Олексій Петроченко та Іннола Новикова зустрілися з директором  коледжу  Юрієм Сохою та студентами, які висловили бажання дізнатися про особливості  та переваги продовження навчання саме в Інституті інноваційної освіти КНУБА.

Цікавою та змістовною була зустріч і у Львівському техніко-економічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Директорка Людмила Іванець та її заступник з практики Микола Генсецький провели екскурсію коледжем, розповіли про особливості навчального процесу на акцентували на бажанні більшості  випускників коледжу продовжувати навчання за обраною спеціальністю.

Чимало питань було і від студентів, які стосувалися організації навчального процесу, графіку сесій, можливості здобуття освіти за місцем проживання без відриву від роботи.

Під час зустрічей представники ІІНО КНУБА акцентували на тому, наскільки важливо сьогодні продовжувати здобуття освіти, щоб бути фахівцем найвищого рівня, затребуваним на ринку праці, мати достойну заробітну плату і можливість реалізації своїх професійних планів. І саме ІІНО КНУБА, який є  інноваційним закладом вищої освіти не лише за назвою, а й завдячуючи високому професійному рівню професорсько-викладацького складу, прогресивним змінам, які  вже активно впроваджуються у навчальний процес, пропонує максимум можливостей своїм студентам стати фахівцями найвищого класу. Навчальний процес тут максимально адаптований до потреб студентів, тому вони можуть  суміщати роботу за спеціальністю і навчання. Студенти ІІНО мають гнучкий графік занять та сесій за скороченими термінами. Також мають можливість обрати оптимальну для себе форму навчання – денну, заочну, дистанційну, змішану.

«Такі зустрічі є дуже корисними як для студентів, які стоять перед вибором, де продовжити свою освіту, так і для нас, адміністрації. Адже ми не лише презентуємо себе, як інноваційний заклад вищої освіти з великими можливостями і перевагами, а й дізнаємося про запити і побажання наших майбутніх студентів. Високий професійний рівень професорсько-викладацького складу Інституту, можливість отримувати вищу освіту чи навіть паралельно дві вищі освіти, поєднуючи навчання з роботою по спеціальності, форма навчання за вибором студента з врахуванням усіх його можливостей чи обмежень, – це ті аргументи на користь нашого Інституту, які студенти сприймають і кількість наших абітурієнтів, у тому числі із Львова, щороку зростає», - підсумував результат зустрічі директор Інституту інноваційної освіти КНУБА Олексій Петроченко.

2021 06 09 17 07 43

2021 06 09 17 08 40

2021 06 09 17 09 27

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА