Підвищення рівня володіння англійською мовою викладачами ІІНО  – гарний приклад і стимул для студентів

У сучасному глобальному світі, який пов‘язується економічними, науковими стосунками в різних сферах, англійська мова є ключовим інструментом для міжнародного спілкування. І високий рівень володіння англійською мовою серед студентів, випускників закладів вищої освіти дозволяє їм повноцінно і ефективно брати участь у професійному та академічному житті, без обмежень користуватися англомовними ресурсами, долучатися до престижних міжнародних форумів.

В Інституті інноваційної освіти КНУБА, як провідному закладі вищої освіти будівельного профілю, який прагне до найвищих світових стандартів освіти і має широкі міжнародні зв’язки з професійними та освітніми установами різних країн, вивченню англійської мови приділяють важливе значення.

Серед основних напрямів розвитку Інституту, які окреслено в завданнях на новий навчальний рік, – подальша активізація міжнародної діяльності, підготовка студентів до здійснення професійної діяльності на рівні світових стандартів визнані важливим пріоритетом.

Окрім того, з кожним роком зростає інтерес до Інституту у іноземних студентів.Тому адміністрацією Інституту поставлено завдання запровадження викладання англійською мовою на кожній кафедрі за наявності іноземних студентів англомовної форми навчання, розроблюється комплекс навчально-методичних матеріалів для проведення занять з іноземними громадянами.

Щоб оволодіти необхідним рівнем англійської мови та бути прикладом для своїх студентів, викладачі проходять навчання на курсах з вивчення англійської мови.

Так, нещодавно викладачі кафедри економіки та менеджменту закінчили курси підвищення знання англійської мови, успішно здали іспит та отримали сертифікати, які підтверджують рівень знання англійської мови  В2. Це кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри економіки та менеджменту Кубанов Руслан Анатолійович, кандидат економічних наук,  доцент кафедри економіки та менеджменту Сотнікова Ірина Миколаївна та кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту Сотніков Дмитро Анатолійович.

Вітаємо колег та бажаємо нових вершин на шляху професійного вдосконалення!

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА