Меморандум про співробітництво з Національним медичним університетом ім. О.О.Богомольця – новий крок до розширення горизонтів як майбутніх медиків, так і ВСП «ІІНО КНУБА».

16 квітня 2021 року між ВСП «ІІНО КНУБА» та Національним медичним університетом ім. О.О.Богомольця підписано меморандум про співробітництво. Головною метою підписання цього документу є сприяння обізнаності студентів і випускників Національного медуніверситету щодо науково-освітянського потенціалу ІІНО КНУБА, який готує фахівців не лише архітектурно-будівельної галузі, а здійснює підготовку за спеціальностями «Економіка» та «Менеджмент». Випускники-медики отримали унікальну можливість опанувати ще однією галуззю знань, яка дозволить їм повніше реалізувати себе. Для майбутніх студентів передбачена можливість їх залучення до семінарів і конференцій, які будуть проводитись в Інституті; отримання навчально-методичної літератури для ефективної підготовки до вступу до Інституту; встановлення індивідуальних творчих контактів із студентами та викладачами Інституту в перспективних для них напрямках;  розміщення на веб-сайтах і в друкованих виданнях Інституту та КНУБА публікацій, досліджень, періодичних моніторингів, законнних копіпастів за тематикою «Економіка» та «Менеджмент» і багато іншого.

Сподіваємось, що підтримка студентів та випускників Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця в їх творчих прагненнях і підготовці до вступу в Інститут надасть нового поштовху як для розвитку них самих, так і для ВСП «ІІНО КНУБА».

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА