Онлайн-лекція практикуючого дизайнера Анастасії Левик для студентів-дизайнерів ІІНО КНУБА

У рамках навчального процесу студентів-дизайнерів за освітньою програмою "Дизайн" на кафедру архітектурно-проєктної справи було запрошено практикуючого дизайнера Анастасію Левик та проведено онлайн-лекцію з використання нового приладу – скан-камери для онлайн-трансляції макетів, замальовок, ескізів тощо.

photo 2021 03 26 19 01 34

В  умовах карантину, спричиненого поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, коли дистанційне навчання стає важливою складовою освітнього процесу, використання досвіду відомих фахівців-практиків, можливість обміну думками, спільний пошук відповідей на актуальні питання –  особливо важливо для представників творчих професій, – переконана завідувачка кафедрою архітектурно-проектної справи ІІНО КНУБА, кандидат архітектури, доцент Наталія Авдєєва.

Студенти отримали консультацію щодо процесу оформлення патентів на авторський творчий виріб, а також –  рекомендації щодо наповнення пояснювальної записки за окремими розділами дипломного проєктування.

photo 2021 03 26 19 01 27

Також студенти мали можливість ознайомитись з реальним цікавим прикладом оформлення фірмового стилю авіакомпанії МАУ для розуміння національних особливостей не тільки в інтер'єрі, а й у різноманітних об'єктах дизайну (одяг, аксесуари, маркування літаків) з подальшим їх використанням у майбутніх виробах. Також були обговорені питання щодо підбору кольорів, композиції, стилізації зображення та доступності опису власної творчої розробки автора.

Співробітники кафедри, студенти висловлюють подяку Анастасії Василівні за отриманий корисний досвід, нові знання і компетенції.

photo 2021 03 26 19 01 07

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА