Стартує професійна атестація архітекторів

Відокремлений структурний підрозділ «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури» (ВСП «ІІНО КНУБА») проводить професійну атестацію виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури.

До проходження професійної атестації виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури допускаються громадяни, які здобули вищу освіту за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра відповідно до кваліфікаційних вимог, мають стаж роботи за фахом не менш як три роки, сплатили проходження атестації, подали до комісії документи, зазначені в бланку заяви та прослухали курси з підвищення кваліфікації архітекторів в рамках проведення професійної атестації:

Документи відправляти на пошту: 

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

З порядком проведення атестації виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури можна ознайомитись за посиланням:

Зі зразками тестових завдань можна ознайомитись за посиланнями:

Професійна атестація проходить за адресою: м.Київ,  вул. Освіти, 4. При собі обов’язково мати документ, що засвідчує особу.

Реквізити для сплати за професійну атестацію до Державного бюджету та до ВСП «ІІНО КНУБА» будуть надіслані на зазначену в бланку заяви електронну адресу після отримання та перевірки всіх необхідних документів.

© Інститут інноваційної освіти КНУБА