Підписано Генеральну угоду між ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» і Вищою лінгвістичною школою (ВЛШ) у Ченстохові (Польща)

Генеральна угода, яку підписали директор ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» Олександр Даневич і президент ВЛШ Ярослав Копера, визначає основну мету співпраці та розвитку міжнародних наукових зв’язків. Зокрема, йдеться про обмін досвідом у рамках двосторонніх зустрічей між спеціалістами в Україні і Польщі; співпрацю з іншими науковими суб’єктами і підтримка в набутті членства в міжнародних мережах та розвиток нових мереж в певних сферах діяльності; подачу заявок на участь в міжнародних і національних проектах; участь в міжнародних наукових зустрічах зі спільними дослідженнями; публікацію наукових робіт в виданнях закладів; сприяння налагодженню дружніх стосунків між вченими.

Сторони угоди впевнені, що спільна діяльність стане ефективним засобом поширення на національному та міжнародному рівнях результатів науково-дослідної роботи закладів і відкриває нові перспективи для подальшої співпраці.

polza page 0001

Довідково:   Вища лінгвістична школа (ВЛШ) у Ченстохові розпочала свою діяльність у 1992 році і на сьогоднішній день посідає провідні місця у польських рейтингах вищих навчальних закладів. ВЛШ є також відомою у Польщі завдяки програмі дистанційної освіти (E-learning), де студент, шляхом викориcтання сучасних інтерактивних технологій (зокрема, E-platforma), має можливість заощадити на часі, приїжджаючи до ВНЗ всього 2 рази на семестр. Особливий підхід до кожного студента підтверджує гасло Вищої лінгвістичнї школи, що для неї важливими є люди "Ważni są ludzie".   

Нагадаємо, напередодні було підписано Генеральну угоду про співробітництво у сфері наукових досліджень з Національним Інститутом Економічних Досліджень Республіки Молдова.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА