ІІНО КНУБА готує успішних і висококомпетентних фахівців, які затребувані на ринку праці!

Цьогорічна вступна кампанія має свої особливості у зв’язку з карантинними заходами, які були введені в Україні з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції. Але наші базові принципи і традиції залишаються незмінними. Ми готуємо фахівців найвищого ґатунку, які затребувані ринку праці і мають достатньо знань і компетенцій для реалізації себе в улюбленій професії, для втілення найсміливіших ідей, для плідної діяльності на благо України. Вони стають організаторами престижних форумів світового рівня, займають відповідальні посади у різних сферах економіки, бізнес-структурах, органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Слово нашим випускникам.

corneluc

Оксана КОРНЕЛЮК

"Отримала диплом за дуже перспективною спеціальністю «Геодезія та кадастр». Навчалася дистанційно. Мала максимально сприятливі умови для того, щоб отримати вищу освіту. Не дивлячись на те, що форма занять заочна, ми отримали дуже якісні зняття і практичні навички".

razakovaАнна РИЖАКОВА

«Вищу освіту, яка надає можливість працевлаштування на престижну роботу, в ІІНО КНУБА можуть отримати молоді мами, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною».

nicolaenko

Тетяна ЛЕБЕДЄВА, Ірина НІКОЛАЄНКО

"Отримали диплом магістра за спеціальністю «Менеджмент». Чому рекомендуємо здобувати освіту саме тут? Зручний графік занять, гарні викладачі. Завдяки отриманій освіті отримала підвищення на роботі".

diacenko

Валентина ДЯЧЕНКО

"Управлінська спеціальність, яку я здобула в ІІНО, «Менеджмент, організація, адміністрування» дуже допомагає у роботі, тому що я вже працюю у будівельній фірмі. Було дуже цікаво вчитися. Гарні викладачі, яким ми дуже вдячні: Іннола Вікторівна Новикова, Руслан Анатолійович Кубанов, Алла Іванівна Бєлова, багато інших. Хочеться запросити сюди і своїх знайомих, щоб здобули гарну освіту».

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА