До уваги студентів ІІНО КНУБА!

Карантинні заходи, які введені в Україні з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції, внесли корективи у всі сфери життя українців, у тому числі і у навчальний процес у закладах вищої освіти, серед яких ІІНО КНУБА.

У зв’язку з продовженням карантину через COVID-19  до 11 травня, в Міністерстві освіти і науки порекомендували керівникам закладів освіти готуватись до закінчення 2019-2020 навчального року з використанням технологій дистанційного навчання.

Для Інституту інноваційної освіти дистанційне навчання – одна із форм, яка вже зарекомендувала себе, як ефективна і зручна для студентів. Тож наявність усієї необхідної і вже успішно апробованої навчально-методичної, матеріальної бази для дистанційного навчання надає можливість студентам успішно навчатися і в умовах нинішнього карантину.

Адміністрація ІІНО КНУБА запевняє, що всі умови контрактів, які укладені з нашими студентами, будуть виконані кожною стороною у повному обсязі. Інформація про проведення іспитів буде опублікована та доведена до відома студентів додатково після відпрацювання та узгодження окремих положень нормативно-правової бази.

Слідкуйте за нашими новинами на офіційному веб-сайті ІІНО КНУБА.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА