Успішно закінчили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Тестувальник програмного забезпечення»

Завдяки ефективній роботі відділу підвищення кваліфікації, ІІНО КНУБА успішно пройшов відбір серед навчальних закладів України для організації підвищення кваліфікації безробітних за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на 2019 рік. Навчання проводиться за різними перспективними напрямками. Після закінчення слухачі отримують гарні перспективи працевлаштування, адже Інститут має всі можливості для якісного навчання у відповідності до найвищих освітніх стандартів – високопрофесійний викладацький склад, необхідна матеріальна база, сучасне комп’ютерне обладнання. Графік занять та іспитів максимально адаптований до потреб учасників навчального процесу.

24 вересня чергова група слухачів (13 чоловік) успішно закінчила навчання за напрямом «Тестувальник програмного забезпечення». Наразі це дуже перспективний напрямок діяльності. Усі слухачі залишились задоволені рівнем організації навчання та якістю знань і навичок, які отримали. Про це вони говорили під час вручення сертифікатів, залишили позитивні відгуки у соцмережах.

Бажаємо наснаги, творчого натхнення, досягнення нових амбіційних цілей та розвитку в новій професії.

IMG 2eecadf3ef4d4453b2011480a222b033 V

Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури, як провідна установа з підготовки фахівців будівельної галузі, проводить постійно діючі курси підвищення кваліфікації та навчальні курси за різними напрямками навчання, по закінченню яких слухачі одержують Сертифікат або Свідоцтво встановленого зразка.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА