Студенти ІІНО КНУБА, які навчаються на базі Немирівського коледжу будівництва та архітектури ВНАУ, успішно захистили атестаційні магістерські роботи

Завідувач кафедри цивільної інженерії ІІНО КНУБА, кандидат технічних наук, професор Петро Лукинович Зінич поділився своїми враженнями від якості знань і навичок, які під час захисту атестаційних робіт на здобуття освітнього ступеню «Магістр» продемонстрували студенти ІІНО КНУБА, що навчаються на базі Немирівського коледжу будівництва та архітектури Вінницького національного аграрного університету за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія», освітня програма «Теплогазопостачання, вентиляція».

«Характеристика знань, умінь та навичок, які було продемонстровано на захисті атестаційних робіт, відповідають вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія». Студенти, які обрали для навчання ІІНО КНУБА, це на 80% люди, які вже працюють на виробництві. Вони добре знайомі з сучасними технологіями і розуміють, що майбутнє за фахівцями освіченими, прогресивними, а здобуті знання і навички допоможуть їм стати конкурентноспроможними фахівцями на ринку праці, мати гідну оплату своєї роботи і гарні перспективи кар’єрного росту.Тому вчилися наші студенти добросовісно. З 11 випускників троє захистили магістерську роботу на оцінку «5», восьмеро – «4». Обрані студентами теми атестаційних робіт характеризуються індивідуальністю, різноманітністю та актуальністю», - розповів Петро Лукинович, який був у складі Екзаменаційної комісії. Очолив комісію Олег Григорович Кавун.

Загалом, Вступна кампанія 2019 продемонструвала, що концепція наближення навчання до місця проживання і роботи студентів, яку реалізовує ІІНО КНУБА, є успішною. Прикладом цьому, зокрема, є Вінничина. Адже саме наш Інститут з навчанням  на базі Немирівського коледжу будівництва та архітектури обрали не лише жителі Вінницької, а й сусідньої Черкаської області – бо довіряють педагогічному колективу, знають, що отримають знання, які допоможуть їм у роботі. Це зручно, економічно доцільно.

 «Ми створюємо максимально комфортні умови для студента. Вони могли б вчитися де завгодно, але обирають саме нас. І кількість вступників збільшується. Це достойна оцінка праці всього колективу», - резюмує Станіслав Васильович Коновалов, який очолює консультаційно-профорієнтаційний сектор ІІНО КНУБА у коледжі і є членом Екзаменаційної комісії.

IMG 20191021 122252

IMG 20191021 121841

IMG 20191021 125400

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА