Перші сесії, іспити і заліки, перші враження про студентів і про навчання

В ІІНО КНУБА успішно стартував новий навчальний рік. Студенти, які вступили до Інституту цього року, отримали студентські квитки, залікові книжки.

Розпочалися перші сесії, складено перші іспити і заліки.

Належна навчально-методична та матеріально-технічна база Інституту допомагає студентам у комфортних умовах і при зручному графіку отримувати максимум знань і навичок найвищого ґатунку, які допоможуть стати затребуваними спеціалістами на ринку праці, мати достойну базу для успішного кар’єрного зростання.

«Маємо необхідну кількість обладнаних комп’ютерами і мультимедійними засобами аудиторій для навчання. Студенти вже підтвердили, що мають достатній рівень базових знань і бажання оволодіти професією, яку вони обрали, здобути вищу освіту, без якої сьогодні складно бути конкурентоспроможним фахівцем. Як правило, наші вступники – люди, які вже мають професійний досвід і знають, чого вони хочуть від навчання. Вони цікаві і вимогливі. Ми у свою чергу зробимо все, щоб задовольнити їх бажання і щодо організації навчального процесу, і щодо рівня викладання, яке проводять найкращі в галузі фахівці-практики», - ділиться начальник навчального відділу Наталія Салоїд.

Своїми позитивними враженнями від перших семінарів ділиться і професор ІІО КНУБА, Голова Національного експертно-будівельного альянсу України, віце-президент АБУ, Віктор Лещинський, зокрема, наголошуючи на інтересі студентів до напрямку «Правова освіта».

71209939 407257030210687 140022883106684928 n

Доцент кафедри будівництва та інформаційних технологій ІІНО КНУБА, кандидат технічних наук Іван Перегінець акцентує на сучасному рівні освіти, яку здобувають студенти, адже Інститут, як провідний заклад вищої будівельної освіти України, бере активну участь у престижних Міжнародних конференціях, де відбувається обмін прогресивним досвідом, де представляються найсучасніші наробки і обговорюються різноманітні інноваційні погляди на розвиток сфери будівництва, на процес підготовки кадрів для галузі. Цей досвід активно впроваджується в навчальний процес, наближаючи його до європейського рівня.

Професорсько-викладацький склад та адміністрація Інституту і надалі докладатимуть всіх зусиль, щоб студенти ІІНО КНУБА вчилися в комфортних умовах, відчували душевну теплоту і турботу викладачів. У новому навчальному році ми допомагатимемо Вам у досягненні всіх ваших цілей!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА