Вітаємо студентів ІІНО КНУБА, зарахованих на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр»!

Вісімдесят одного студента зараховано на денну форму навчання в ІІНО КНУБА за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Відповідний наказ № 04-04/195 від 14 серпня 2019 року розміщено на офіційному веб-сайті Інституту інноваційної освіти КНУБА.

«Це перші абітурієнти нинішньої вступної кампанії, які вже офіційно стали нашими студентами, - розповідає керівник навчального відділу Наталія Салоїд. – Найбільш популярні спеціальності серед вступників - «Публічне управління і адміністрування», «Архітектура будівель і споруд», «Дизайн», «Комп’ютерна інженерія».

Щиро вітаємо студентів, які стали частинкою нашої дружньої інститутської родини!  Ми переконані, що спільна праця допоможе вам стати висококласними фахівцями, компетентними й сумлінними знавцями своєї справи. В Інституті інноваційної освіти КНУБА створені умови для вашої освіти й розвитку, ми всіляко будемо заохочувати Ваше прагнення до знань, творчу ініціативу, науковий пошук.

Професорсько-викладацький склад та адміністрація Інституту докладають всіх зусиль, щоб ви вчилися в комфортних умовах, відчували душевну теплоту і турботу викладачів. У новому навчальному році ми допомагатимемо Вам у досягненні всіх ваших цілей!

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА