Закінчили навчання бакалаври освітніх програм "Економіка" та "Менеджмент"

В Інституті інноваційної освіти відбувся випуск бакалаврів освітніх програм 051 "Економіка" та 073 "Менеджмент". Студенти отримали дипломи та більшість випускників виявили бажання вступити в наш заклад вищої освіти до магістратури.

bac

Інститут інноваційної освіти КНУБА, як провідна установа з підготовки фахівців в галузі економіки, управління та інших освітніх програм, має потужний, високо фаховий професорсько-викладацький склад і відповідну навчально-методичну та матеріально-технічну базу для навчання фахівців високого класу. Ми налагоджуємо активну співпрацю з провідними міжнародними закладами вищої освіти для обміну досвідом, наші методики викладання відповідають міжнародним стандартам. ІІНО КНУБА отримав сертифікат відповідності системи менеджменту якості вимогам ISO 9001:2015.

ІІНО КНУБА надає студентам освіту високого рівня на сучасній навчальній базі! Наші випускники затребувані на українському ринку праці та за межами країни. Вони стають організаторами престижних форумів світового рівня. Ми готуємо лише успішних та інноваційних фахівців!

Інститут  є інноваційним закладом освіти та пропонує навчання за заочною та дистанційною формою. Ми враховуємо побажання студентів, які суміщають роботу і навчання, ми пропонуємо зручні умови і гнучкі графіки занять та сесій.

Приєднуйтесь до нашої команди!

Детальніше про правила прийому до ВСП "Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури" у 2019 році дивіться ТУТ

 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА