Професор кафедри управління територіями Лідія Моклячук – учасник семінару в рамках міжнародного проекту ГЕФ/ЮНЕП «Towards INMS»

Професор кафедри управління територіями ІІНО КНУБА, доктор біологічних наук, професор Лідія Іванівна Моклячук візьме участь у першому семінарі заходу «Регіональна демонстрація у Східній Європі» в рамках міжнародного проекту ГЕФ/ЮНЕП «Цільові дослідження глобального циклу азоту в напрямку створення міжнародної системи управління азотом (Towards INMS)».

Відповідне запрошення надійшло від Східноєвропейського Демонстраційного Регіону (EE Demo), що знаходиться в Одеському національному університеті ім. І.І.Мечникова.

mocl

Семінар відбудеться 29-30 травня 2019 року в Одесі, після семінару заплановано польовий виїзд до демонстраційного регіону (район Нижнього Дністра).

Проект ГЕФ/ЮНЕП «Towards INMS» включає більше 70 партнерів по всьому світі та сім демонстраційних регіонів. Східноєвропейський Демонстраційний Регіон (EE Demo) охоплює басейни Дністра, Прута і Нижнього Дунаю, а також межиріччя Дністра і Дунаю. Проект «Towards INMS» створить доказову базу, щоб продемонструвати необхідність ефективних практик для глобального менеджменту азоту, а також висвітлить варіанти максимілізації численних переваг від кращого використання азоту.

Координатори проекту звернулися до професора кафедри управління територіями ІІНО КНУБА Лідії Моклячук з проханням підготувати декілька презентацій для заключної частини семінару та зазначили про її важливий вклад в проведення цього масштабного міжнародного проекту.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА