Наші майбутні абітурієнти – креативні і талановиті. Хто вони і чому обирають ІІНО КНУБА?

У Житомирському технологічному коледжі КНУБА відбулось нагородження учасників загальної студентської наукової конференції. Директор коледжу Людмила Білогор вручила грамоти та подяки студентам, які брали участь у конференції. Людмила Анатоліївна подякувала учасникам та побажала плідного продовження наукового пошуку.

kol

Щорічно Житомирський технологічний коледж, який є структурним підрозділом КНУБА, випускає більш ніж 260 висококваліфікованих спеціалістів середньої ланки для багатьох галузей народного господарства нашої країни. Коледж забезпечує випускникам отримання диплому молодшого спеціаліста.
Знання та професійні навички, які отримують студенти цього навчального закладу, є особливо затребуваними на ринку праці. Проте сучасні реалії цього ринку диктують і інші вимоги. Зокрема, щодо необхідності продовження освіти, адже, якщо молода людина хочете розвиватися, розширювати свій кругозір і бути впевненою у завтрашньому дні, рухатися далі, займати керівні посади, потрібно задуматися про отримання вищого освітнього рівня.  

Саме для таких людей – цілеспрямованих, амбітних, розумних щороку відкриває свої двері Інститут інноваційної освіти, який є відокремленим структурним підрозділом КНУБА. Головними напрямами його діяльності є підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців з метою набуття ними вищого освітнього рівня, нової кваліфікації, нової спеціальності на основі раніше здобутих та на основі повної середньої освіти. Підготовка фахівців здійснюється за освітнім рівнем «бакалавр», «магістр».

Навчання проводиться за напрямами підготовки: Будівництво, Геодезія, картографія та землеустрій, Менеджмент, Економіка та підприємництво, Комп'ютерна інженерія.

Багато талановитих юнаків і дівчат  щороку після закінчення коледжів, у тому числі - Житомирського технологічного коледжу, обирають для продовження навчання саме ІІНО КНУБА. Високий професійний рівень професорсько-викладацького складу Інституту, можливість отримувати вищу освіту чи навіть паралельно дві вищі освіти, поєднуючи навчання з роботою по спеціальності, форма навчання за вибором студента з врахуванням усіх його можливостей чи обмежень – це ті аргументи на користь нашого Інституту, які студенти сприймають і кількість наших абітурієнтів, у тому числі із Житомира, де вчаться розумні, креативні і перспективні студенти, які вже займаються серйозною науковою працею, щороку зростає.

Суттєвою перевагою є і той факт, що студенти можуть продовжувати навчання у стінах рідного коледжу, а спілкування з викладачами Інституту відбувається у зручний для них час та спосіб.

Тож запрошуємо до ІІНО КНУБА!

Детальніше про правила прийому до ВСП "Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури" у 2019 році дивіться ТУТ

А у наступних наших публікаціях рубрики «Наші майбутні абітурієнти» ми детальніше розповімо про студентське життя у Житомирському технологічному коледжі, познайомимо вас з його випускниками, попросимо їх поділитися своїми планами на майбутнє.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА