«Створення та підтримка WEB-сайтів» - популярний та перспективний напрямок навчання

Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури, як провідна установа з підготовки фахівців будівельної галузі, проводить постійно діючі курси підвищення кваліфікації та навчальні курси за різними напрямками навчання, по закінченню яких слухачі одержують Сертифікат або Свідоцтво встановленого зразка.

Великою популярністю серед слухачів наразі користується напрямком «Створення та підтримка WEB-сайтів». Адже наявність власного сайту підприємства, організації, навчального закладу тощо стає актуальним питанням сьогодення. Web-сайт - це своєрідний інтерфейс між підприємством та його оточенням - партнерами, постачальниками, клієнтами. Тому створення сайта є одним з головних завдань підприємницької діяльності, в тому числі і в мережі Internet.

Нині все більша кількість компаній,  у тому числі будівельних,  починає використовувати Internet для обміну інформацією та оптимізації роботи з клієнтами. Найпоширенішою формою присутності у мережі є саме створення сайта (Web-представництва).

Сайт може бути корисним при організації навчання, спілкування, бізнесу, і спеціалісти, які володіють навичками розробки та підтримки WEB-сайтів є затребуваними на ринку праці. А зарплата їх лише за останній рік зросла мінімум на 100 дол.

ІІНО КНУБА має всі можливості для якісного навчання слухачів у відповідності до найвищих освітніх стандартів – високопрофесійний викладацький склад, необхідна матеріальна база, сучасне комп’ютерне обладнання. Графік занять та іспитів максимально адаптований до потреб учасників навчального процесу.

sait

sait2

sait3

sait4

sait5

sait6

sait7

sait8

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА